Tidrapporteringssystem

Integrera vårt tidrapporteringssystem med smarta tillägg.

Ibland behövs det fler än ett verktyg för att effektivt styra ett projekt eller organisation. Exicom har sedan 1988 legat i Sveriges framkant vad gäller utvecklingen av affärssystem och tidrapporteringssystem. Vi erbjuder många smarta lösningar som kan integreras och läggas till. Vi strävar efter att erbjuda er de bästa verktygen för både företag och organisationer, så att ni istället kan fokusera på lönsamhet, tillväxt och kärnverksamheten.

Med Copernicus får ni löpande faktureringsunderlag som effektiviserar ekonomiavdelningen, och erbjuder möjligheten för konteringar och lönesystem. Vi erbjuder en flexibel verktygslåda för allt ni någonsin kan tänkas behöva. Exicom - let’s create value. Vänligen klicka på denna länk för att läsa mer om våra tidrapporteringssystem - Copernicus Time.


Kom igång med Copernicus Pro
 

Tidrapporteringssystem.

Håll kontroll med Copernicus tidrapporteringssystem.

Er organisations tid är värdefull. Med Copernicus tidrapporteringssystem kan alla anställda eller projektmedarbetare i ett projekt, uppgift eller verksamhet smidigt och effektivt rapportera framsteg och tid direkt i appen. Få en total översikt tack vare ett mobilt tidrapporteringssystem, koppla direkt till ekonomin med automatiska konteringar och administrationsarbeten, och följ upp och styr tidsåtgången med attestfuntioner och direktiv med grafiskt översikt och smarta informationsflöden. Detta är Copernicus - ett smart tidrapporteringssystem.

Kom igång med Copernicus Time


Ett tidrapporteringssystem där du lär dig av tiden.

Med Copernicus tidrapporteringssystem sparar ni inte bara tid, utan ni lär er också utav den. Tack vare tydliga grafer och enkla informationsflöden i våra moduler och verktyg kan ni enkelt se det senaste i realtid. Analysera vartenda steg i arbetsprocessen, antingen särskilda moment, sektioner eller hela teamet, och dra sedan slutsatser för ytterligare utveckling. Ni får ut mycket mer av er tid med Copernicus tidrapporteringssystem.


Ett tidrapporteringssystem var som helst, när som helst.

Samla hela verksamhetens tidrapportering på en plats, vart ni än befinner er. Med Copernicus tidrapporteringssystem och molntjänst har vi skapat ett krafttullt kommunikationsverktyg där VD, arbetsgivare och anställda med enkelhet kan rapportera det senaste, och se aktuella saldon i taltid via mobil, padda och dator. Alla uppdateringar eller ändringar som görs läggs in via appen - när som helst, överallt. Med andra ord enkelt, simpelt och tideffektivt!

KONTAKT
Svenska