Teamledare

Teamledare

Nu växer Exicom och rekryterar en teamledare som trivs i en verksamhetsnära och utåtriktad roll med kundkontakter. Exicom utvecklar affärssystem för styrning av projektverksamheter med funktioner för ekonomi, projektredovisning, projektplanering, resursplanering och portföljhantering. Du kommer att sitta i ljusa lokaler på Linnégatan nära Stureplan, tillsammans med dina 25 kollegor.

Arbetsuppgifter

Exicom utvecklar produkten Copernicus Business Suite och vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med företaget och våra kompetenta kunder. Som teamledare kommer du ha en delad roll där du både stöttar våra kunder i systemfrågor och är teamledare för din grupp som består av 7 personer.

Du kommer att arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:

  • Applikationskonsultation hos våra kunder
  • Vidareutveckling av våra kunders tillämpning av Copernicus Business Suite
  • Implementation av BPM-lösningar för kundens centrala processer
  • Att tillsammans med kund lösa verksamhetens behov, både kort och långsiktigt
  • Vidareutveckling av vårt system Copernicus Business Suite enligt vår roadmap
  • Styra och leda arbetet inom konsultavdelningen
  • Ingå i företagets ledningsgrupp
  • Fungera som kundansvarig för flera av våra kunder
  • Vid behov gå in som projektledare i uppdrag
  • Delta i offertarbete tillsammans med vår försäljningsavdelning

Du kommer att arbeta med hela Copernicus Business Suite men med fokus på tillämpning och problemlösning samt uppsättning av digitaliserade processlösningar. Våra kunder är i huvudsak projektverksamheter och finns inom både privat och offentlig sektor. Vi ser dig som vill fortsätta utvecklas och ha möjlighet att tillsammans i ett konsultteam skapa värde för våra kunder.

Utbildning / Erfarenhet

Vi tror att du har erfarenhet av projektledning och är van vid att självständigt driva projekt framåt med kunden i fokus. Du har förståelse för ekonomiska flöden och affärssystem och du har tidigare arbetat med systemimplementation. Du vill bidra till att utveckla kompetenta systemlösningar för våra kunder och om du redan har erfarenhet av att arbeta i en konsulterande roll är det en merit. Det är också en fördel om du har akademisk utbildning men det är inget krav utan din kompetens är det som räknas.

Vi utgår från att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du social och har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Vidare är du analytisk, noggrann och utåtriktad. Då mycket av vårt arbete sker i nära samverkan med våra kunder är det viktigt att du har förmåga att samarbeta med olika typer av människor. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

KONTAKT
Svenska
Maila oss