Leveranskonsult

Vi söker lösningsorienterade leveranskonsulter

Är du på jakt efter ett jobb på ett växande företag där du direkt får gå in och ta ett stort ansvar och tillsammans med ambitiösa kollegor driva projekt framåt? Har du dessutom ett brinnande intresse för både ekonomi och IT och trivs i en varierande roll där du får utveckla samarbeten både externt och internt? Då är detta en tjänst som passar dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Vi söker lösningsorienterade leveranskonsulter med erfarenhet som kan axla ansvar för uppdrag hos våra kunder. Vi är i dagsläget i en tillväxtfas där du som Konsult kommer att ingå i ett team om 9 personer. I din roll kommer du att arbeta på Exicoms centrala kontor på Östermalm som bas, samt att viss del av arbetet kommer att utföras ute hos våra kunder. Som Konsult kommer du ha en variationsrik vardag med en rådgivande roll som kravställare och optimera Exicoms egenutvecklade affärssystemet utifrån kundernas behov. Du kommer i tjänsten att arbeta med hela kedjan – från att förstå kundens behov till leverans, funktionsanpassning, implementation, integration och utbildning.

Vi letar efter dig som vill bli en del av oss i ett långsiktigt perspektiv och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I din roll som Konsult kommer du att hjälpa våra kunder med att analysera och konkretisera deras behov av projekt/uppdrag-, verksamhets- och ekonomistyrning för att matcha och anpassa Exicoms affärssystem Copernicus. Du kommer att arbeta i projekt för att anpassa, implementera och integrera Copernicus hos nya kunder och befintliga kunder. I rollen ingår även att testa nya uppgraderingar inför utgivning av versioner. Rollen innebär att arbeta i team likväl som att du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar. På sikt ser vi att du kommer ta ett större ansvar och framåt projektleda uppdrag självständigt.

Du kommer till exempel att:

  • Vara delaktig i införandeprojekt hos nya och befintliga kunder
  • Ansvara för uppdrag/anpassningar hos våra kunder
  • Testa och dokumentera test av systemförändringar
  • Utbilda och supportera kunder för användning av Copernicus

Tjänsten passar dig som har ett intresse för både ekonomi och IT, och söker en långsiktig tjänst där du kan vara med och utveckla din plats i företaget. Du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och vill lära mer inom området och om Copernicus.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att arbeta med funktioner och processutveckling inom system och är van av att arbeta i en central roll med fokus på problemlösning och kontinuerligt förbättringsarbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta projektbaserat.

  • Har en eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet, med fördel med inriktning mot ekonomi och/eller IT, eller motsvarig arbetslivserfarenhet.
  • Har arbetat några år i en liknande roll och därmed har förutsättningar att snabbt komma in rollen.
  • Har ett stort intresse för IT-lösningar.
  • Har goda kunskaper inom svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du…

  • Har grundläggande kunskaper inom redovisning, såsom begrepp, arbetssätt och dylikt
  • Har erfarenhet av projektledning

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt, samtidigt som du har ett lösningsorienterat, analytiskt och kreativt synsätt på problem. Då du kommer att arbeta mycket med kunder är det av vikt att du är kommunikativ person med ett proaktivt arbetssätt. Vid högt arbetstempo har du förmågan att behålla fokus på det som är viktigast och du trivs lika mycket i kundkontakten som du gör i lösningar och anpassningar i system. Vidare har du ett stort engagemang i såväl stora som små ansvarsområden och har en god samarbetsförmåga, men klarar av att arbeta för egen motor när det krävs.

Information om Exicom

Exicom Software AB grundades 1988 och är en ledande leverantör av paketerade helhetslösningar för projekt, verksamhet- och ekonomistyrning. Med deras egenutvecklade produkt Copernicus Business Suite, erbjuder Exicom Software en unik möjlighet att få ett helhetsgrepp över projekt/uppdrag- och verksamhetsprocesser genom att sammanföra planering med ekonomisk uppföljning.

Känner du dig intresserad av rollen och av Exicom så kontakta Eva Pellas Löfgren, Konsultchef, på bestjobs@exicom.se. Märk mailet med ”Ansökan Konsult”.

KONTAKT
Svenska
Maila oss