Konsultchef

Exicom rekryterar Konsultchef till city

Exicom är inne på en mycket spännande förändringsresa med höga ambitioner för framtiden. Tillväxt står på agendan för Exicom och rekryterar därför en konsultchef som trivs i en verksamhetsnära och utåtriktad roll med kundkontakter. Exicom utvecklar affärssystem för styrning av projektverksamheter med funktioner för ekonomi, projektredovisning, projektplanering, re-sursplanering och portföljhantering. Du kommer att sitta i ljusa lokaler på Linnégatan nära Stureplan, tillsammans med dina 25 kollegor.

Arbetsuppgifter

Exicom utvecklar produkten Copernicus Business Suite och vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med företaget och våra kompetenta kunder. Som konsultchef kommer du ha en delad roll där du är konsultchef för din grupp som f.n. består av 7 personer samt stötta våra kunder i systemfrågor utifrån flertalet aspekter.

Du kommer att arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:

  • Styra, planera och leda arbetet inom konsultavdelningen
  • Ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera till VD
  • Bidra aktivt med egen erfarenhet att utveckla företagets mål, handlingsplaner och uppföljning
  • Fungera som kundansvarig för flera av våra kunder och vidareutveckla vår affär
  • Vid behov gå in som projektledare eller konsult i uppdrag
  • Delta i offertarbete tillsammans med vår försäljningsavdelning

Du kommer att vara i kontakt med hela Copernicus Business Suite men med ett fokus på tilllämpning och problemlösning samt uppsättning av digitaliserade processlösningar. Våra kunder är i huvudsak projektverksamheter och finns inom både privat och offentlig sektor. Vi ser dig som vill fortsätta utvecklas och ha möjlighet att tillsammans i ett konsultteam skapa värde för våra kunder.

Utbildning / Erfarenhet

Vi tror att du har erfarenhet av konsult och/eller produktbolagsverksamhet samt är van vid att självständigt driva projekt och arbetsuppgifter framåt med kunden i fokus. Du har förståelse för ekonomiska flöden och affärssystem och du har tidigare arbetat med systemimplementation. Du vill bidra till att utveckla kompetenta systemlösningar för våra kunder och om du redan har erfarenhet av att arbeta i en konsulterande roll är det en merit. Det är också en fördel om du har akademisk utbildning men det är inget krav utan det är din kompetens och personlighet som räknas. Det är också meriterande med tidigare personalansvar och ledningserfarenhet.

Vi utgår från att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du social och har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Vidare är du analytisk, noggrann och utåtriktad. Då mycket av vårt arbete sker i nära samverkan med våra kunder är det viktigt att du har förmåga att samarbeta med olika typer av människor.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

KONTAKT
Svenska
Maila oss