New Business Development Manager

Vill du vara en del av ett tryggt, stabilt och välmående bolag? Har du en affärsmannamässig höjd, goda kunskaper i ekonomi och förståelse för system? Är du vår nästa New Business development manager? Då kan du vara den nya medlemmen i Exicom Software familjen. Med vår produkt Copernicus Business Suite, erbjuder Exicom Software en unik möjlighet att få ett helhetsgrepp över projektprocessen genom att sammanföra planering med ekonomisk uppföljning.

Om tjänsten

Som vår nya New Business Development manager blir du en nyckelperson hos oss på riktigt, du jobbar tätt tillsammans med vår marknads- och försäljningschef och är en viktig pusselbit på vår tillväxtresa. I din roll ansvarar du för att på ett proaktivt, konsultativt och självständigt sätt sälja vårt affärssystem till nya potentiella kunder.

Företaget leds idag av grundarna som har en gedigen erfarenhet från utveckling, försäljning och leverans av projekt- och affärssystem. Vår personal består av en bra mix av konsulter med projektledar – och/eller ekonomibakgrund som gör att förståelsen för våra kunders specifika behov är mycket stort samt ett mycket duktigt gäng utvecklare som älskar att få nya tekniska utmaningar att ta tag i.

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Linnégatan i Stockholm.

Vi tror att du har…

  • 3-5 års erfarenhet av B2B försäljning med erfarenhet av avancerad tjänste/ lösningsförsäljning, gentemot C-level
  • Har goda kunskaper inom ekonomi och kan uttrycka dig med en terminologi som skapar trovärdighet ute hos kund
  • Har arbetat i, eller har sålt affärssystem
  • Uthållighet i att driva affärer med längre säljcykler där långsiktighet står i centrum
  • En hög energinivå som smittar av sig på teamet och våra kunder

Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillträds snarast möjligt med hänsyn till din uppsägningstid.

Här gör du din ansökan

KONTAKT
Svenska