IT-tekniker

Tjänsten är tillsatt Har du en relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som tekniker och vill arbeta på ett innovativt, familjärt företag där du får möjlighet att kompetensutveckla dig själv samtidigt som du får vara en del av företagets utveckling och även kunna påverka och utveckla lösningar mot dina kunder? Låter det spännande att arbeta med att utveckla och leverera moderna driftmiljöer såväl via molntjänster som i fysiska servermiljöer? Sök då tjänsten redan idag då vi går igenom vårt urval löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Exicom Softwares räkning en IT-Tekniker till sitt team som arbetar med IT-drift och förvaltning. Exicom sitter mitt på Linnégatan i fina lokaler och det arbetar i dagsläget 25 personer på kontoret. Exicom ser gärna att du har erfarenhet av installation och administration av Linux eller Unix samt Windows server-miljöer. Alla arbetar tillsammans, det är en genuin, familjär stämning och det finns stora möjligheter till att jobba med sin egen kompetensutveckling. Teamet du kommer tillhöra tycker om och drivs utav att dela med sig av sina kunskaper till varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exicom Software.

Arbetsuppgifter

Som IT-Tekniker kommer du få vara en del i Exicoms teknikteam och arbeta med att utveckla och leverera moderna driftmiljöer till deras kunder såväl via molntjänster som i fysiska servermiljöer. Du kommer att få jobba med bland annat IBM och Microsoft. Vidare kommer du att jobba med installation av webbservers och BPM-processer samt konfiguration av databaser i virtuella miljöer i molnet eller dedikerade kundservrar. När du inte jobbar aktivt med förvaltning eller utveckling av driftrutiner kommer du delta i förändrings- och leveransprojekt till Exicoms kunder. Merparten av arbetet kommer utföras Inhouse på kontoret på Linnégatan men du kommer även vid behov få möjlighet att arbeta Onsite ute hos kund.

Tjänsten passar dig som är vetgirig och tekniskt intresserad och vill fortsätta arbeta med din egen utveckling. Du får möjligheten att jobba i en spännande miljö på ett innovativt företag som arbetar med att leverera ett modernt, administrativt verksamhetssystem för projekt- och uppdragsorienterade företag. Vi tror att du vill arbeta i ett mindre företag där du har möjlighet att vara en del av utvecklingen och även kunna påverka och utveckla lösningar mot Exicoms kunder.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av installation och administration av Linux eller Unix
  • Har erfarenhet av Windows server-miljöer
  • Har en relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom området
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift

Det är ett stort plus om du:

  • Kan shell-script samt gärna andra scriptspråk
  • Har erfarenhet av databasdrift av till exempel Oracle, MS SQL eller Progress

Som person är du en teamspelare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som alltid gör ditt bästa i allt du tar dig an. Du är ödmjuk och prestigelös inför nya arbetsuppgifter och är vetgirig, med ett stort behov av att ständigt få lära dig mer. Du trivs i samarbetet med andra samtidigt som du för den sakens skull inte räds för att ta dig an nya uppgifter och självständigt driva ditt arbete framåt.

KONTAKT
Svenska