Exicom söker IT-ekonomer som vill utvecklas

Exicom växer och rekryterar nu drivna IT-ekonomer som vill utvecklas tillsammans med företaget och våra kompetenta kunder! Vi söker dig som trivs i en utåtriktad och självständig roll med kundkontakter. Exicom utvecklar affärssystem för styrning av projektverksamheter. Produkten är ett verksamhetssystem med funktioner för ekonomi, projektredovisning, projektplanering, resursplanering och portföljhantering.

Exicom utvecklar produkten Copernicus Business Suite, och vi söker nu två IT-ekonomer. Du kommer att arbeta med systemfrågor med kundfokus, och i den ena tjänsten ser vi att du vill kombinera rollen som IT-ekonom med ansvar som teamledare för din grupp som består av 7 personer.

Tjänsterna är på heltid, och du kommer att sitta i ljusa lokaler på Linnégatan nära Stureplan, tillsammans med dina 25 kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med hela Copernicus Business Suite men med fokus på tillämpning och problemlösning samt uppsättning av digitaliserade processlösningar. Våra kunder är i huvudsak projektverksamheter och finns inom både privat och offentlig sektor. Du kommer att arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:

  • Applikationskonsultation hos våra kunder
  • Vidareutveckling av våra kunders tillämpning av Copernicus Business Suite
  • Implementation av BPM-lösningar för kundens centrala processer
  • Att tillsammans med kund lösa verksamhetens behov, både kort och långsiktigt

Vidareutveckling av vårt system Copernicus Business Suite enligt vår roadmap

  • I den ena rollen kommer du samtidigt att fungera som teamledare för våra konsulter genom att
  • Styra och leda arbetet inom konsultavdelningen • Ingå i företagets ledningsgrupp
  • Fungera som kundansvarig för flera av våra kunder
  • Vid behov gå in som projektledare i uppdrag
  • Delta i offertarbete tillsammans med vår försäljningsavdelning

Vi ser personer som vill fortsätta utvecklas och ha möjlighet att tillsammans i ett konsultteam skapa värde för våra kunder.

UTBILDNING / ERFARENHET

IT-ekonom: vi söker dig som har arbetat i projektverksamhet och har förståelse för projektredovisning och affärssystem. Du vill arbeta som konsult och bidra till att utveckla kompetenta systemlösningar för våra kunder. Om du redan har erfarenhet av att arbeta som konsult är det en merit. Det är också en fördel om du har akademisk utbildning inom ekonomi men inget krav.

IT-ekonom/Teamledare: vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll och har erfarenhet av förändringsarbete hos kund eller internt. Din bakgrund kan vara att du har erfarenhet som konsult och utvecklat lösningar i projekt- eller uppdragsverksamhet med projektekonomi och systemfrågor. Vi tror att du har akademisk utbildning inom ekonomi men det är inget krav utan din kompetens är det som räknas.

I båda rollerna utgår vi från att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du social och har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Vidare är du analytisk, noggrann och utåtriktad. Då mycket av vårt arbete sker i nära samverkan med våra kunder är det viktigt att du har förmåga att samarbeta med olika typer av människor.

Här gör du din ansökan

KONTAKT
Svenska