Enkel app för mobil tidrapportering

Mobil kontroll med fingertoppskänsla!

Tid är pengar, heter det, och med Copernicus Mobile på fickan får du full kontroll över både tid och pengar, var du än befinner dig. Hela processen för tidrapportering ryms mellan tumme och pekfinger, från tidrapporter till attester, styrning och uppföljning. Det kallar vi kontroll med fingertoppskänsla!

  • cTimeSheet – snabba på faktureringen med löpande tidrapporter
  • cManager – följ upp utfört arbete och var ständigt uppdaterad
  • Attestfunktioner för linjechefer och projektledare – följ upp, styr och påminn
  • On- och offline – rapportera och attestera när och var du vill
  • Appar för smartphones och surfplattor, Apple iOS och Android

cTimeSheet är tidrapporten du alltid bär med dig och kan använda var och när det passar dig bäst. Du fyller snabbt och enkelt i och skickar in din tidrapport med den användarvänliga appen. Du får en omedelbar kontroll över all din tid i projektet, och arbetsledaren kan löpande överblicka utvecklingen i projektet. Det är lätt att göra en god vana av en tidrapportering som du har i behändigt fickformat.

Med den användarvänliga appen cManager är du som arbetsledare ständigt uppdaterad och kan var och när som helst attestera tidrapporter och se vem som inte rapporterat. Tillsammans med cTimeSheet får din organisation en smidig tidhantering som förbättrar kapitalbindningen och ökar debiteringsgraden. Det är Time Management med fingertoppskänsla!

Linjechefer och projektledare får med attestfunktionerna utmärkta möjligheter att effektivt följa upp och styra tidsåtgången i verksamheten. Schema, flextid, frånvaro, övertid, arbetad tid och återstående tid kan övervakas. Du kan även kontrollera saknad tid och kan påminna medarbetare om eventuella uteblivna tidrapporter.

Med Copernicus Mobile utnyttjar du din tid optimalt och kan tidrapportera och attestera när du är ute och reser, är på väg mellan kundmöten, jobbar hos kund eller på din väg hem. Apparna kan även användas offline, alltså när du inte kommer åt det mobila nätet, t ex på flyget eller tåget. Så fort du får tillgång till nätet igen synkroniserar apparna med Copernicus och tidrapporteringen/attesteringen fullbordas.

Våra appar fungerar lika bra på smartphones som surfplattor och finns för både Apple iOS och Android.


Nyhetsbrev!

Vi lämnar aldrig ut din epostadress och det är lätt att avprenumerera.

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt.


Kontakta oss
KONTAKT
Svenska