Ekonomikunnig specialist med kundfokus till Exicom

Tjänsten är tillsatt Har du ett brinnande intresse för utveckling inom kundsupport och drivs av att hitta kreativa lösningar till problem? Vill du ge support till våra kunder och bli del av ett härligt team i en utvecklande arbetsmiljö? Exicom utvecklar affärssystem för styrning av projektverksamheter. Produkten är ett verksamhetssystem med funktioner för ekonomi, projektredovisning, projektplanering, resursplanering och portföljhantering.

Vi söker nu en person som vill utvecklas och ha möjlighet att tillsammans med andra medarbetare driva utvecklingen framåt på Exicom. Du kommer i rollen att arbeta med Exicoms kunder, vara ansiktet utåt och ha ett helhetsansvar för företagets kundsupport.

Tjänsten är på heltid, och du kommer att sitta i ljusa lokaler på Linnégatan nära Stureplan, tillsammans med dina 25 kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med att ge support till våra kunder inom delsystem som bl.a. tidrapportering, projektekonomi och planering. I dina arbetsuppgifter kommer att ingå:

  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Felsökning och utredning för att hjälpa våra kunder avseende handhavande och felavhjälpning
  • Återskapande av systemfel
  • Uppföljning och återrapportering av ärenden
  • Dokumentation
  • Tester
  • Nära samarbete med programmerare och tekniker
  • Samordnare vid versionsuttag

UTBILDNING / ERFARENHET

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet inom administration eller från en ekonomiavdelning. Du får gärna vara gymnasieekonom eller motsvarande. En fördel är också om du tidigare arbetat i ett affärssystem eller har vana av Jira och Confluence.

Som person trivs du i en social roll, tar ett stort ansvar och är duktig på att strukturera upp ditt eget arbete. Då mycket av vårt arbete sker i nära samverkan med kund är det viktigt att du har förmåga att samarbeta med olika typer av människor och har en positiv energi.

För att lyckas i rollen ser vi vidare att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna som gillar kundkontakt. Du har lätt för att förstå flöden och processer och vi ser att du är en ambitiös lagspelare som är kommunikativ och serviceinriktad.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.

KONTAKT
Svenska