Exicom möter framtiden med nya VDn Andreas Freiman
2018-06-18
Vad är specifik AI och hur kan du använda det?
2019-01-25

Dagens och framtidens möjligheter kring automatiserade och digitala affärsprocesser

I det senaste numret av Ekonomi & Digitalisering intervjuas Exicoms VD, Andreas Freiman, om hur AI och machine learning i framtiden kommer att förändra inte bara affärssystemen, utan även sannolikt stora delar av vårt sätt att arbeta.

En digital projektassistent kan exempelvis hantera faktureringen och periodrutinerna och genom att utveckla en robotisering av den digitala affärsprocessen frigörs resurser. Nästa steg är att bygga in smartness, machine learning som gör att de digitala assistenterna också kan fungera proaktivt.

Vill du ha mer tips från vårt Exicom Software så anmäl dig till vårt Nyhetsbrev här eller nedan.

Exicom Software AB

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi lämnar aldrig ut din epostadress och det är lätt att avprenumerera.

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom – Let’s create value.


Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi lämnar aldrig ut din epostadress och det är lätt att avprenumerera.

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom – Let’s create value.


Kontakta oss

Upptäck skillnaden.

Låt oss berätta hur Copernicus kan öka värdet i era projekt.
Personlig genomgång • Helt kostnadsfritt • Helt förutsättningslöst


KONTAKT
Svenska