Vad skiljer projektstyrning från projektledning?
2018-06-05
Exicom möter framtiden med nya VDn Andreas Freiman
2018-06-18
 
 

Är du vår nya konsultchef?

Exicom är inne på en mycket spännande förändringsresa med höga ambitioner för framtiden. Tillväxt står på agendan för Exicom och rekryterar därför en konsultchef som trivs i en verksamhetsnära och utåtriktad roll med kundkontakter.

Exicom utvecklar affärssystem för styrning av projektverksamheter med funktioner för ekonomi, projektredovisning, projektplanering, resursplanering och portföljhantering. Du kommer att sitta i ljusa lokaler på Linnégatan nära Stureplan, tillsammans med dina 25 kollegor.

Verkar det intressant? Läs mer om tjänsten här!

Vill du ha mer tips från Exicom Software så anmäl dig till vårt Nyhetsbrev här eller nedan.

Exicom Software AB

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi lämnar aldrig ut din epostadress och det är lätt att avprenumerera.

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom – Let’s create value.


Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi lämnar aldrig ut din epostadress och det är lätt att avprenumerera.

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom – Let’s create value.


Kontakta oss

Upptäck skillnaden.

Låt oss berätta hur Copernicus kan öka värdet i era projekt.
Personlig genomgång • Helt kostnadsfritt • Helt förutsättningslöst


KONTAKT
Svenska
Maila oss